Olivy sú zbierané ručne z vlastných olivovníkov, ktoré sú pestované s láskou. Keďže ide o rodinné dedičstvo, samozrejmosťou je dodržiavanie tradičného mechanického lisovania, ktoré prináša kvalitný produkt s významnými zdravotnými benefitmi.
Nízka acidita, bohatá ovocná chuť a nutričná hodnota. Zber, lisovanie a výroba v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku
Nefiltrovaný extra panenský olivový olej vyrobený iba z jednej odrody olív alebo kultivaru, aby sa získal olej s jedinečnými vlastnosťami. Má extrémne vysoký obsah polyfenolov.
Nefiltrovaný jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.